Ett par roliga bilder

Måste bara få visa några skojiga bilder.



Gjorde en prickig-korv macka häromdagen och såg att den liknade ett ansikte.



En tvåbent sittande morot som jag drog upp ur landet idag.


Det var allt för idag, kära läsare.
God natt.♥

Tårtan

Här är tårtan till tonårsdottern!


Köttfärslimpa à la Pig?

Om man är uttråkad och vill göra en annorlunda maträtt kan man försöka sig på den här:



Den var ju nästan lite söt. Jag tror inte jag är så PIG på att äta upp den... (om lite dålig humor tillåts)

Idag blir jag tonårsmamma

Håhåjaja. Nu börjas det. Tonåren. Idag blir hon 13, min lilla tjorv. Och jag blir därmed mamma till en tonåring. Med allt som hör därtill. Nu har hon redan kommit in i puberteten sedan ett par år, så jag är ganska väl förberedd på vad som komma skall med humörsvängningar, inbundenhet och kortfattade svar som "Jag vet inte" eller som det låter på dagens ungdomsspråk: "Ja venne".

Jag kan bara hoppas att jag kan vara en bra mamma under de kommande åren då hon kommer att gå igenom en hel del hjärta och smärta och allt däremellan. Jag är inte perfekt, det ska Gudarna veta, men jag gör så gott jag kan. Nu är det bara att vänta ut tonåren och se när min go'a tjej kommer tillbaka som hon var innan puberteten. Visst är hon go' nu också, inte tu tal om den saken, men hon är i puberteten... Say no more...

Ska lägga in en bild på tårtan senare. Nu ska jag göra lunch till mig och lilleman.

DVD:n går het

Är hemma med lilleman som hostar och är förkyld. Han ska ha på en film som rullar i bakgrunden hela tiden, även om han inte tittar på den. Den ska bara finnas där som ljudkuliss eller något sådant.

Själv blir man ju lite skadad av att höra Nalle Puh, Dumbo, Rorri racerbil, räddningsbåten Elias och fåret Shaun om och om igen.

Risken finns att man går omkring för sig själv och sjunger "Hej Nalle Puh, hej Nalle Puh, du din go'a dumma lilla bjööööörn..." och tas för idiot fast man egentligen bara är småbarnsförälder.


Hehe... såklart att man tävlar...

Kunde ju inte riktigt låta bli den här tävlingen när jag ramlade över den...

 

Klicka på bilden för att komma till tävlingen. :-)


Telefonterror

Vi är med i NIX-registret för att slippa alla dessa enerverande telefonförsäljare som aldrig ger upp och blir förvånade när man tackar nej till deras fantastiska erbjudanden.

"Menar du verkligen att du inte vill ha en årsförbrukning av Morr kattmat?" Jag har ju för faen inte ens en katt!!
"Kan du verkligen tacka nej till en superfin telefon från Felia? Du behöver ju bara..." Jag har telefoner i parti och minut tack, behöver ingen mer och särskilt inte från er.
"Om du svarar på 2000 idiotiska frågor som jag kommer att ställa till dig närmsta halvtimmen så får du en trisslott..." En trisslott, jo man tackar.

Och så vidare i all oändlighet. Men tyvärr kommer man inte åt försäljarna från företag där man tidigare varit kund. Min dotter prenumererade på en tidning som hetter Prinsessan för många år sedan, men än idag kan de ringa och vill att man ska köpa någon tidning från dem.

Hur svårt är det att fatta när jag säger Nej tack! Jag vill inget ha från er! Adjö!

Nu håller dessutom alla dessa förb*nnade telemarketingföretag på att ringa i tid och otid för att kartlägga när man är hemma. Glömmer man av sig och råkar svara får man ett klick i örat som tack och som ett  brev på posten ringer nåt företag senare och vill pracka på en något.

Skämmes på er!!


Sonen är ju konstnär...

Javisst, lille sonen har minsann fått samma artistiska ådra som jag. Igår demonstrerade han sin talang i köket.

En skåpdörr signerad Isak

 

Även diskmaskinen fick sig en släng av pennan

Nog för att jag uppmuntrar hans konstnärssjäl, men jag är nog lite gammeldags. Jag vill helst att han ritar på papper...

Suck!!

 


Skönt att vara hemma

Upptäcker då och då att det är helt underbart att vara hemma och pyssla på i min egen takt med sonen som grejar med sitt i bakgrunden. Idag har jag putsat fönster och satt upp nya gardiner, har städat och plockat undan på större delen av övervåningen. Klapp på axeln. Tänk om man kunde få vara hemmafru 24/7 istället för att jobba? Det skulle gynna barnen mer att få vara hemma med mamma istället för att vara länge på dagis. Det skulle gynna mammas psykiska hälsa också att få vara hemma och pyssla med hemmet och sköta om barnen. Men tyvärr går det ju inte. Jag väntar på den där miljonvinsten som aldrig tycks hitta till oss, och fram till dess får man väl jobba på. Stön.. Fram för mer hemmafruar! Då kommer jag stå först i kön...


Nu funkar det

Bloggen laggade helt plötsligt ur helt och hållet och gamla inlägg hamnade först och bakgrunden tog över hela skärmen. Nog för att jag har en fin bakgrund, men hey! Inte hela bilden tack!

Nu ska vi se om den sköter sig bättre hädanefter. Basta!

Putsa fönster...

...är så vanvettigt tråkigt. Men det måste göras någon gång per år i alla fall. Jag har nya gardiner som jag vill sätta upp och då måste jag har lite finare fönster innan de kommer upp. Inte snyggt med nya gardiner och så har man lortiga fönster. Haha.

Vita gardiner med silvertryck. Jättefina!

Köpte dem från Ellos i våras för att ha nu till hösten. Så nu är det dags att sätta upp dem. Fina va?

Misslyckade maränger

Hade gjort Pasta Carbonara idag med äggulor i, och därför blev det lite äggvitor över. Tänkte göra lite maränger, men de misslyckades helt. Haha. De flöt bara ut, men goda var de trots allt. Jag hade i lite pepparmyntsolja. Mmm...


Vägen till äppelmos

Älskar hemgjort äppelmos. Var bara tvungen att fotodokumentera hur jag gör.


Äpplen som tvättas först


Koka klyftorna mjuka


Passera i mosvagga


Tillsätt socker...


...och askorbinsyra


2 byttor mos igår


och 4 idag!

MUMS!!

Mer koftor

Här är fler koftor som jag tycker ser helt ljuvliga ut att krypa in i en kulen höstdag.

Långkofta 499:-

 

Långkofta 599:-

 

Ljuvlig vit kofta 949:-

 

Alla koftor från La Redoute


En bra bok

Igår sträckläste jag en bok. Det har jag inte gjort sedan jag läste "Inte utan min dotter" av Betty Mahmoody för sisådär en 20 år sedan. Den boken läste jag till 4 på natten, kunde inte läga den ifrån mig, jag var bara tvungen att se hur det gick innan jag lade mig. Nu fastnade jag i en bok igen och kunde inte lägga den ifrån mig. Det var egentligen ingen märkvärdig bok, men jag fastnade totalt i den och måste bara veta hur den slutade. Vad var det för bok?



En lite annorlunda bok, men jag kunde inte lägga den ifrån mig. Den handlar om en brobyggaringenjör som kommer till en by för att bygga en ny bro. Han kommer bra överens med arbetarna, men kommunpamparna avskyr honom och försöker med alla medel få honom från byn. De jävlas med honom på alla tänkbara sätt, med list och lögner, men hans hämnd blir så ljuv, så ljuv. Det var just den hämnden jag var tvungen att läsa om innan jag kunde lägga bort boken. :-)

Vacker kvinna

En kvinna som jag tycker är så underbart vacker är Dita von Teese. Vet inte vad det är med henne som fascinerar mig så mycket, men himmel vad snygg hon är. Nej jag är inte aaaaalls avis. ;-)



Undrar hur man själv skulle se ut om man sminkade sig som henne? Pajasvarning!

Underbara koppar!!

Har hittat en sida med så himla fina grejor så jag blir alldeles sjuk.  Jag önskar jag vore rik så jag kunde handla där, för tyvärr är det ju inte så jättebilligt...


Ljuvliga kuddar à 795 kr!


Espressokoppar à 95 kr



Kopp 395 kr

Kopp 355 kr! VILL HA!!!

 

Allt från spiti.se


ELLE mat & vin

Fick den tidningen i julklapp av syrran, och nu har jag förlängt den prenumerationen. Gaaahhh vad mycket smaskens det finns där. Hittade ett recept på Kärleksmums med polkaglasyr som låter livsfarligt! Receptet ligger inte ute på nätet än vad jag kan se, men ska försöka testa det i helgen och jag återkommer med resultatet och ett omdöme. Chokladpuddingen som visas på förstasidan verkar också galet gott.


LÖN!!

Äntligen får man månadens bidrag igen! Inte en dag för tidigt! Tyvärr har jag varit slarvig att timrapportera, så de hann inte få in rapporter för 2 veckor! Fick bara lön för två sketna veckor! Suck. Nåja, tur man har bra lön så det går bra ändå. Men det blir en snål månad, ingen onödig shopping... Hur ska det gå?

Tur att drömmar är gratis!

Lyxfällan

Jag blir så himla förbannad så jag orkar knappt skriva. Herrej*vlar, vad är det med folk? Hur förbannat dum i huvudet får man vara egentligen? Jag fattar ingenting. Lån på lån, skulder och havererad ekonomi som man bara skiter i och stoppar huvudet i sanden. Särskilt när man har barn. Hur tänker man då? Inte alls verkar det som. Man bara tutar på i samma spår och fortsätter handla saker, dra på kort och skaffa nya krediter för det viktigaste är att ha nyaste bilen, datorn,mobilen, dyra stövlar, märkeskläder... SUCK! Jag orkar inte ens kommentera mer.
FÅRSKALLAR! Grrr....


Novelltävling

Författardrömmarna lever fortfarande. Nu har jag fått tips om ett par tävlingar där man ska skriva noveller! Jag har väl sällan och aldrig (snarare aldrig) skrivit en novell så det är helt okänd mark jag beger mig ut på. Nåväl, jag har en idé som jag har börjat på, och nu ska jag bara få den i mål. Dags att vässa tangenterna och hjärnan!



118118 eller 118100

Det här är ju så himla kul. 118100 gör ju reklam för sig att man kan fråga dem om allt. Jag var då förstås tvungen att fråga dem den här frågan:
Vad är www.enkarrings.blogg.se?

Här är svaren.

118118:
Hej. enkarrings.blogg.se handlar om en kvinna på 43 år och hennes vardag. Grundpelarna i hennes blogg är Familjen, Författardrömarna, Företaget som hon så småningom ska starta och Frisk. Eller de Fyra F:en som hon själv kallar det. Hälsningar Eniro 118118

118100:
enkarrings.blogg.se är en blogg som skrivs av en kvinna som berättar om hur det är att vara på andra sidan 40-års strecket. Den skrivs av en otroligt smart och tjusig dam som är bosatt i Stockholm.

Haha. Gissa vilket svar jag gillade bäst? ;-)

This is me

Lite bilder på mig från söndagen när vi var på Skansen med barnen.

Vi äter glass utanför entrén


Mamma mu...


Lite kul skylt på spårvagnen. 5 kronor... Det var nog några år sedan...

Nybakad banankaka

Det jag skrev i förra inlägget: nybakad banankaka kommer här!


Nu ska vi kalasa!


Upp-och-nervänd text :-)

En kul grej som en kompis hittat är att kunna vända på texten. Om jag skriver en mening, tex:
Den nybakade banankakan är klar att ätas nu så blir den så här:
nu sɐʇä ʇʇɐ ɹɐ1ʞ ɹä uɐʞɐʞuɐuɐq ǝpɐʞɐqʎu uǝp

Häftigt va? Testa själv på http://www.fliptext.org/

Koftornas säsong är här

En härlig sak med hösten är koftor! Jag gillar verkligen att krypa in i en varm, gosig kofta när det är lite ruggigt ute. 2 fina koftor jag hittat på KappAhl...



Mer fina väskor

Som sagt, jag gillar handväskor... :-D Här är några från Friis & co. Fina eller hur?






Vill ha!!

Blir galen!

Åhh... jag kan bli tokig på datorer ibland. Jag kan ha en ängels tålamod med vissa saker, kan t ex sitta och pilla med en smal guldkedja som trasslat ihop sig, i timmar. Men en dator som man inte kommer in på en sida, då kan jag bli komplett vansinnig!

Börjar lägga in varor i webbutiken, och vad händer? Jo sidan kraschar av någon anledning och går inte att komma åt! Vi som har 20 nya varor att lägga in, och jag hann bara EN! Blir man less eller blir man tokless?!


Söta handväskor

Jag är en handväskoman! Lika bra att erkänna det på en gång. Likt en alkoholist söker upp sin flaska söker jag handväskor och jag får aldrig nog.

Här är några fina handväskor från Paris Hilton:



Den rosa tycker jag är extra söt. Vad tycker du?

Blåljusens dag i Kungsan

Vi var som sagt i Kungsan idag och kollade på räddningsfordon som visade upp sig. Det var ett eldorado för lille sonen kan ni tro! :-)


Här sitter han i ambulansen och är lyrisk. Vi höll inte på att få ut honom därifrån. :)


Jag och sonen nere vid slottskajen

När vi lessnat på räddningsfordonen gick vi mot slottskajen och kollade på båtar och käkade glass. Vädret var helt underbart och vi njöt till fullo.

♥En perfekt dag!♥

Varför denna taskighet?

Sitter och läser några av de populäraste bloggarna lite nu och då, och häpnar över att man måste vara så himla taskig mot varandra. Folk håller på och skriver "äckel", "du är så jävla ful", "fet", "din blogg är så dålig", "luder"...
Värst var: "Hur kan du leva med att se ut så där, jag hade tagit självmord"... Va?? Jag tappar hakan...!

Jag är ingen moralkärring (tror jag), men jag undrar verkligen var all respekt tagit vägen bara för att man är på internet. Gömmer man sig bakom ett nick och tror att man kan vräka ur sig vad som helst? Jisses. Visst kan jag ha åsikter om bloggar och bloggerskor, men då är det kanske mer sakligt. Jag håller mig till ämnet istället för att förnedra och håna bloggerskan. Vad vinner man på det? Mår man bra då när man skrivit att någon är ful och fet och är ett jävla äckel? Känner man sig nöjd då?

Jag bara undrar...

PEACE!!


♥Nya saker till webbutiken!♥

Tänk att man blir som ett barn på julafton när paketen kommer med saker som vi beställt till vår webbshop. Eller snarare våra webbshopp-ar. Vi har ju två...

Men nu kom två stora lådor till oss med saker...

...och de sakerna är beställda till vår shop med julsaker! Jippiii!!

Här är några bilder på saker som vi ska lägga ut i shopen snarast. Ursäkta för dålig bildkvalité, men jag passade på att ta några bilder lite snabbt. Det är definitivt inte dessa bilder vi ska lägga ut, utan det är rikitga bilder som kommer senare. Se och nut av de fina sakerna.


Värmeljus som ser ut som pepparkakshus


Söta små änglar


Små hus som lyses upp med batterier


Ljus i silver och glitter. JÄTTESNYGGT!


Så vackra lådor med rosor på. Me like!:)


Snöbarn


Ljuslykta med tomte


Gullig tomte


Snart finns de ute på vår webshop!

Gräsänka

Jaha, så var jag gräsänka idag. Maken är på öl och whiskymässa i Nacka med sin bror, dottern är hos en kompis och sover över där, så jag är själv hemma på kvällen med sonen. Han ska lägga sig nu så jag återkommer efter att han lagt sig.

Till Kungsan

Nu ska vi packa ihop oss och åka till kungsan för att kolla in "blåljusens dag". Brandbilar, helikopter, polisbilar och dylikt ska vara där och visa upp sig. Ett eldorado för lille sonen...! :-D

Hörs sen!

Nya smyckesbilder

Här är lite nya smycken jag gjort.

Blått och silver


Blått och silver här med

 

Svart/grå/vita pärlor


Rött och silver


Armband med multi-coloured berlocker


Halsband med svart kejdja och glaspärlor i olika färger med glitter

Vilken tycker ni är finast?


♥Förlåt!!♥

Usch, jag har varit så trött så jag har inte orkat skriva några inlägg alls, än mindre ladda upp bilderna på smyckena jag gjort. Men nu ska de komma. :)

Jag har ju som sagt börjat nytt jobb och det tar på krafterna när det är en helt ny bransch som jag är helt grön på. Man känner sig som en idiot hela tiden för det går så långsamt och ibland fattar jag inte riktigt vad jag håller på med. ;) Känns det som i alla fall... Men så småningom ska väl allt falla på plats.

Mer smycken (bilder kommer...)

Har gjort fler smycken, men är för trött för att lägga in bilder. De kommer imorgon, I promise! :-)

Nu ska jag sussa gott. Godnatt.

Ny header

Nu har jag lagt in en header som min dotter gjort på mig. Tack gumman!


En kändis flyttar från vårt område

Linda Bengtzing bor ju här i Tallkrogen, och nu är visst hennes hus till salu! Dottern var där idag med sin pappa + bonusmamma och tittade på huset. Det verkar jättefint när man ser bilderna på hemnet. Synd att hon inte vill bo kvar. Jag brukar kika på hennes hus när jag går förbi det mot t-banan i hopp om att se henne. Har sett henne ute en gång, men inte på nära håll.

Annika Duckmark bor två gator bort från oss. Henne har jag sett flera gånger.

Lite kändisar finns det ju här. :-) Åsså jag... haha.

Såg en kändis idag...

Var på Arlanda och lämnade av makens kompis Lazze, och när vi skulle gå tillbaka från den minimala terminal 3, så gick Per Gessle framför oss med sin fru och ett barn som satt på packningen på vagnen. Inte många som kan säga att de studerat Per Gessles rumpa i 5 minuter! Haha! Tyvärr tänkte jag inte på att ta bild på det... *korkade jag*

Shoppingen igår

Hade dåligt med tid igår så jag hann inte lägga upp bilder från shoppingturen. De kommer nu istället.

Underbar kofta från KappAhl

Topp i vacker färg

Jättefin topp, KappAhl

Ögonbrynspenna med borste, och duopack ögonskugga från IsaDora.

 

Vad jag inte fotat är min enorma påse från Panduro! Jag köpte pärlor för dryga 1300 kr!! *gulp* ;-)



Ny frisyr

Har klippt mig, vilket var väldigt välbehövligt. :-D Frisören skrattade och undrade när jag klippte mig sist egentligen. *skäms* Men hon var jätteduktig och snabb och klippte av det slitna så håret nu ser jättefint ut. Passade på att färga lite också. Inte så starkt, men bara lite rödbrun hennafärg så jag fick bort det gråa från hårbotten. ;-)

Before... det syns inte hur långt hår jag faktiskt hade.



After. Uppklippt, kapat ca 1,5 dm(!) och lätt färgat.

 

Jag blev nöjd med resultatet!


Klippa håret

I morgon smäller det. Jag ska klippa mig igen. Nu är jag lite less på mitt långa hår, så jag ska be henne göra vad hon vill med håret. Tror jag... Jag kanske fegar ur när jag väl sitter i stolen... Bilder före och efter kommer imorgon.


Ny chans på Kapitel1.se

Jag gjorde ju ett tappert försök att få min historiska roman utgiven via Bok-SM på kapitel1:s hemsida där den som vann fick ett kontrakt hos Piratförlaget. Men förstås gick jag ju inte ens till final. Nu läste jag på deras hemsida att de laddar upp för en ny säsong igen! Hmm... dags att börja vässa fingrarna och attackera tangentbordet igen. Men vilken ska jag satsa på? Min fantasy eller deckaren? Dags att börja fundera på det.


Pirates of the Caribbean

Mmm... nu är det högtidsstund. Två av de snyggaste skådisarna som finns är placerade i samma film. Johnny Depp och Orlando Bloom. Kan det bli bättre? Slurp... dreggel... vrida ur trosorna... Schhhh... säg inget nu för nu ska jag titta på dem. *suck*

Mmm...

Jammi...



Åhh...suuuck!


Är han snygg eller är han supersexig...?!



Take me, I´m all yours!!


Hurra!

Var ju till min lungläkare på SÖS idag för att få veta hur det står till med mina lungor och vilket håll sarkoidosen är på väg. Först fick jag göra ett litet lungfunktionstest, och det kändes bra. Till slut fick jag komma in till läkaren och hon hade en med.kand med sig som satt och lyssnade. Hon undrade hur jag mådde och jag sade först att jag var lite nervös. Direkt svarade hon att det behövde jag inte vara, för det såg bra ut! Lungröntgen visade att knölarna försvunnit och blodproverna som tagits var helt normala. Jag höll på att trilla av stolen av glädje.

Jag ska på återbesök om ett år med röntgen innan, och det ser bra ut då så blir jag helt friskförklarad.

FY SJUTTON VAD SKÖNT - JAG ÄR FRISK!!!

Päronsaft

Varit riktigt duktig idag. Jag gjorde päronsaft som jag brukar göra när vi har mycket päron. Som i år t ex. Mmm... Nu ligger saften och drar till imorgon. Återkommer med nya bilder då.

Nu är det dags att sova.


Underbar choklad!

Fick idag en ask med fantastisk choklad som Lazze köpte på flyget från norrland. Muddus choklad! Handgjorda praliner som är så goda att man håller på att smälla av!! Han hade en burk hjortronsylt också som enbart innehåller 50% hjortron och 50% socker. Inget annat. Det är riktig sylt det!


Ödesdag imorgon

Imorgon avgörs min framtid känns det som. Jag ska nämligen till SÖS för att träffa min lungläkare och få veta om jag blir frisk eller inte. Usch vilken ångest...


Isaks gummipappa är här

Vad då gummipappa undrar du. Jo, på Finska heter Gudfar Kummisetä, och det betyder just gummipappa. Lazze är Isaks gudfar och därmed hans gummipappa. Haha. Lazze ska på arbetsintervju på en skola i Huddinge imorgon så vi får hålla tummarna att det går vägen så han blir Stockholmare han med. :-)


Och årets Idol är...

Ja, så har det satt igång igen. Idol... konceptet som svenska folket (och en stor del av övriga världen med för den delen) antingen hatar eller älskar. För egen del gillar jag Idol. Särskilt programmen som visas just nu med alla "auditions". Det är inte klokt vad en del sjunger dåligt. Ingen självinsikt alls. Och det är ju det som är så roligt att se, så man har något att skratta åt och tro att man själv är så himla bra. För visst gör man allt bättre själv?!


Mer smycken

Jag jobbar vidare med mer smycken. Det är så himla roligt och det är så bra att komma ifrån datorn en stund. Tyvärr var Panduro stängd idag så jag kunde inte köpa några pärlor idag. Men jag ska leta upp en leverantör så vi kan köpa via makens företag tills mitt eget är startat.

Armband med berlocker i silver och rosa


Halsband i silver



Örhängen i silver och med rosa pärla

 

Fy f*n vad det är roligt att göra smycken!!


Företagsnamn?

Vad i hela friden ska jag döpa mitt företag till?? Jag funderar och funderar och kommer inte närmare någon lösning... Får fundera lite mer tror jag... Leker lite med barnens namn och försöker få till något där, men då är namnen redan reggade som hemsidor. Typiskt. Får kolla lite andra saker.

Maken gav förslag att ta något av barnens roliga ord som de sade som bebisar. Hans företag heter ju Dajey, som kommer från Isak som sade det som liten bebbe: dadadadadajey. :-D

Men vad ska mitt företag heta...?

Nytt jobb

Började nya jobbet idag. Spännande, men oj vad mycket information man får! Jag blir aleles vimsig i huvudet och undrar hur i allsindar jag ska kunna hålla isär allt och veta vad jag ska säga till de som ringer...! Men det tar tydligen ett bra tag innan man är varm i kläderna, så det är väl bara att härda ut.

Ojojoj... Jag kommer att sova gott i natt, den saken är då säker!

Favoritparfymen

Nu när jag ska bli "kontorsråtta" så får jag äntligen använda parfymer igen! Inom vården ska man ju inte använda parfymer pga allergier och anda sjukdomar som kan förvärras om jag har en parfym på mig. Men nu! Äntligen får jag ha min favvoparfym på mig dagligen igen! J'adore från Christian Dior.

 


Mer smycken

Här kommer lite mer bilder på mina smycken som jag gjort. Ska jag kanhända regga ett företag och försöka sälja mina smycken? Mja, överväger allvarligt att göra det. Nu är bara frågan: vad ska företaget heta???

Guldfärgad kedja med grön sten


Rosa pärlor och silverattiraljer


Silverfärgat med strasspärlor


Rosa pärlor

 

Vad tror ni, har jag en framtid som smyckesdesigner?

 


Mer utredningar

Gjorde en lungröntgen på SÖS idag inför återbesöket hos min lungdoktor om en vecka. Tog även blodprover...

Usch, nu börjar det bli hiskeligt nervöst...

 

 


En epok är slut

Nu har jag slutligen kommit till den dagen jag har fasat för: sista dagen på Forums vårdcentral. :-( Jag har varit där i nästan 4,5 månad och lärt känna patienterna och personalen så väl så nu känns det så himla trist att sluta. Av en patient fick jag en blomstercheck. Jag blev så berörd och rörd så jag grät ikapp med henne en stund. Vi har kämpat ihop så länge så det kändes så jobbigt att inte få gå till henne mer. Väl tillbaka på kontoret vakades det supergod räksallad från Melanders (som chefen bjussade på), och jag fick en underbar orkidé från mina arbetskamrater. Då höll jag på att ta till lipen igen...

Bjöd på tårta till eftermiddagsfika... Gott. :-)

På kvällen var vi 4 tjejer från hemsjukvården och käkade på restaurang Bauer på Götgatan. Jättegod mat. Åt grillad kalvinnanlår med potatisgratäng, grillade grönsaker och grönpepparsås, rött vin, Crème Brulée och capuccino, men tyvärr blev jag dålig i magen efteråt... Var det en gammal kalv måhända...?

På måndag börjar en annan era, på SEB... Spännande och nervöst. I´ll update.

Min nya hobby

Har fått en ny hobby! Inte en dag för tidigt kanske. Det börjar bli dags att slita sig från datorn och hitta på något annat tänkte jag, och då kom det här med smycken upp. Har tänkt länge på att jag ska göra egna smycken, men det har inte blivit av bara. Nu tog jag mig i kragen och ruskade om ordentligt och se, det gick att få mig från datorn ett tag! :-) Formexmässan var det som fick mig att ta tag i saken, för där fanns så fina smycken och inspirationen bara sprutade ur öronen på mig.


Röda färger



Gröna färger

 

FINA VA?

 


Nää... Sluta nu!

Det är lika segt idag med att blogga så det blir inget inlägg från Kärringen...

 


RSS 2.0