Bytt blogg!

Såja gott folk, nu kommer jag att överge den här bloggen. Har skaffat en blogg som mer står för vem jag är hoppas jag utan att namnet skrämmer bort folk. :)

Min nya blogg!

Adjöss. Gå till min nya blogg nu istället och fortsätt läsa där!

Det här med bloggnamn

Jag undrar om det är så att vissa bloggnamn "skrämmer bort" läsare? Som mitt tex? En kärrings blogg...? Skrämmer det bort folk? Är det så att man tror att det är en riktig gammal hagga på typ 75 bast med rullator och hörapparat som skriver en blogg när man ser mitt bloggnamn? Börjar bli rädd för det. Håller därför på att skapa en ny blogg med nytt namn. Den kommer upp när den är klar. Jag återkommer. :)

Har ingenting att skriva idag...

En trist och långtråkig dag i flummiga artiklars värld som inte har resulterat i någonting... Inte ens ett blogginlägg... Bättre lycka imorgon kantänka?

Vilken härlig dag!!

Var ju ensam hemma ett tag idag, och efter ett tag kände jag att jag måste gå ut eftersom vädret var så fantastiskt. Tog lite fina bilder.

Vackert skidspår i snön


Gångvägen ovanför där vi bor


Synd att man inte får fram det underbara ljuset ordentligt


Moi


Min rosa jacka, grå jeans och mina Nike-kängor


Grodperspektiv med en fantastiskt blå himmel

Lugnt och skönt hemma

Har haft lite små-ångest för att inte hinna plugga något i helgen, men nu åkte dottern iväg till kompisar för en dag på isen och maken tog sonen med sig och åkte till några vänner för att fika så att jag skulle kunna vara hemma i lugn och ro och plugga. Skönt att hinna med och läsa lite, men trist att spendera en söndag med jättefint väder inomhus! :( Nåja, få se om jag tar en promenad sedan för att få syre och ny energi. Just nu ligger energinivån i botten... Men... dags att ta itu med den trista boken "Vad är kunskap". Filosofi på hög nivå... Urrrk.
Vill man sitta inne när det ser ut så här utomhus?? Sol och -2...


Sluuuuurp

Kollar in Spiderman 2 på tv. Vet inte hur många ggr jag har sett den. Storyn - tja... Men Tobey Maguire!!! Herregud, han är så snygg så jag skulle kunna ... kunna... jag jag skulle kunna göra vad som helst för honom. haha. Åhhh Tobey... come to mama... ;)

Så var årets spektakel igång igen

Japp, Melodifestivalen har startat igen. Samma ospontana programledare, samma trista upplägg, samma trista låtar... Men ändå sitter man bänkad för att kolla varje år. Förmodligen för att man ska kunna sitta och garva åt fula kläder, dåliga programledare, urusla sånger... Det roligaste är när vi i familjen gör nya texter till de usla sångerna. Då blir de betydligt roligare.

Ingen direkt utstickare i kvällens startfält, men på något sätt gillade jag Anders Ekborgs låt, och Jessica Anderssons låt, om någon annan hade sjungit den. Hon var för klen för en så kraftfull låt. Någon med lite mer power i rösten skulle ha sjungit den, typ Sarah Dawn Finer eller Sonja Aldén. Förstår inte alls hysterin kring Salem Al Fakir... fy bubblan vilken trist låt! Blä. Hoppas följande veckors startfält blir bättre än det ikväll för det var rent ut sagt dåligt!

Min favorit ikväll.
Bild lånad från aftonbladet.se

Usch för att vara sjuk

Ibland skulle det vara dödsstraff på virus eller bakterier eller vad det nu är som har tagit min kropp i besittning. Hostar, snörvlar och imorse hade jag dessutom feber igen. Isak har feber och har hostat som en get hela natten=inte mycket sömn. Gäääsp.

Det var ju  meningen att vi skulle åka till Västerås idag, dels för att fira syrran som fyller år på måndag, och dels för att fira Lotta som fyller 40. Men av det blev ju nada och ingenting nu. Fy för den lede... :( Usch. Varför blir man alltid sjuk när det är något kul på gång? Why???

Inte utan min Soda Stream

Kan inte leva utan min Soda Stream! Kolsyrat vatten är - förutom Rioja - mitt livselixir. Jag kan inte leva utan det. Är kolsyrepatronen slut så blir jag ledsen i ögat. Jag MÅSTE ha mitt kolsyrade vatten!!

Äntligen försvann Rabih från Let´s Dance!

Usch, gillar inte den killens dryga sätt så det är så himla skönt att han äntligen blev utröstad från Let´s Dance. Bye bye Rabih, I won´t miss ya! :D

Burr burr

Fryser och mår sisådär... fast att jag fryser är inget nytt tyvärr. Jag fryser jämt. Sitter alltid med varma raggsockar på mig även om det är 22 grader inomhus... Det är först när temperaturen utomhus kryper upp mot 15 plusgrader, kan jag tänka ig att ta av mig raggsockarna/tofflorna. Knäppt va. Men är man frusen av sig så är man.

Har hostat hela natten också och näsan har varit täppt hela veckan. Vaknade med att jag var hes av nattens hostande, och självklart så var hostmedicinen slut!! Måste gå och köpa idag.

Det värsta är att vi ska på två kalas i helgen, dels syrrans födelsedagskalas på lördag och dels makens brors tjej som fyller 40 på söndag. Suck, pust och stön. Var det nödvändigt att bli sjuk nu??

Ska ta och baka lite tror jag

En citronsockerkaka som är så sjukt god... eller kanske lite muffins eftersom vi ska åka bort i helgen så inte sockerkakan blir förstörd...

Ja, dagens ilands-problem... jag vet. :)

Så sjukt trött

Vill bara lägga mig och sova en vecka eller så, och slippa alla vardagskrav. Slippa dagis hämtning/lämning, läxhjälp/dito tjat, tvätt, disk, städ, mitt skolarbete, laga korv och makaroner till middag... Hjälp!

Tänk att få sova ut på ett lyxhotell, helst i ett varmt land, där det är tyst och lugnt och en mjuk och renbäddad säng. Få värsta lyxfrukosten på sängen, få bada bubbelbad, läsa böcker, njuta av tystnaden och lugnet, få massage, få äta lyxig lunch och middag på restaurang i lugn och ro... Låt mig inte vakna upp ur den drömmen tack.

(Bild lånad från lyxhotell.nu)

Ok Kung Bore...

Nu har vi fattat vinken. Du gillar vinter och vill att det ska snöa konstant på oss. Tyvärr delar vi inte riktigt din uppfattning... Excuse me (eller vilket språk du nu pratar), men ta och ge dig nu. Nu vill vi inte ha mer snö!! Tack för ordet!

Nya smycken i webshopen

Formexmässan resuletrade i många nya idéer som jag skrev tidigare, men även nya leverantörer till de befintliga shoparna som vi har. Vi har beställt lite nya saker och igår kom de. Här är ett urval.

Mobilsmycke "Guardian angel"


Mobilsmycke "Heart"


Den heliga drakens amulett


En liten gyllene buddhafigur

Kan köpas här

Mjau mjau

Isak brukar ju låtsas att han är en katt. Han kryper runt på alla fyra och jamar och piper som en katt. Han lyssnar inte när vi säger "isak" till honom, men ropar vi på "katten" då kommer han minsann. :)

I helgen var ju syrran m fam här, och de har nyligen köpt en ursöt liten kattunge. En Devon rex som är allergivänlig pga dess korta päls som inte fäller. Därför har den en päls som är fjunig och len som silke. Goooos. Den är så himla söt. Kennja heter hon. Nåväl. Isak gillade den och kärleken var besvarad.


Kennja gillar choklad verkar det som, för så fort choklad fanns i närheten så var hennes nos påpassligt framme.

Finsk discoundervisning

Det här är ett klipp som är helt underbart. Undervisning i discodans från... typ slutet av sjuttiotalet. Garva och njut.

 

Jämför sedan med syrrans och min dans från i helgen. Erkänn att likheten är slående.


Min fina Depeche Mode-tröja!!

Ska strax iväg och följa med dottern till käftis. Burr.... Lägger snabbt in en bild på den underbara Depeche Modetröjan som syrran fick i uppdrag att köpa när de var på konserten i söndags. Ville ha den när jag själv var på deras konsert -06, men de tog inte kort (!) och vi hade inga cash med oss så det blev ingen. Men nu har jag den! At last!!


En härlig måndag

Ja faktiskt. Jag brukar inte gilla måndagar något vidare, men idag var en riktigt bra dag. Hade bra flyt i skolarbetet (även om jag borde kanske ha gjort liiite mer...) och sonen har varit en ängel idag. Då menar jag en riktig ängel. Jag har inte behövt höja rösten åt honom en enda gång. När hände det senast?? Han gjorde direkt som jag sade utan tjafs, annars ska han ju tjorva med allt. Inte äta, inte tvätta händerna, inte byta blöja, inte det och inte det. Idag hördes inte en protest från honom! Han åt en ordentlig portion mat, och bara jag nämnde blöjbyte lade han sig ner på "madrassen". I'm in complete chock! Men åh vad skönt med en sådan här dag som omväxling. Jag var hemma själv med honom eftersom gubben hade kvällsmöte på jobbet. En riktigt mysig mamma/son-kväll. *myyyyyys*

Kan jag få fler sådana dagar tack? Helst typ varje dag?

RSS 2.0