Nyårsmeny
Så nu börjar den ta form, årets NYÅRSMENY!
Förrätt: Gratinerad hummer. Champagne till.
Huvudrätt: Smördegsinbakad fläskfilé med krämig rotsaksgratäng. En Rioja Gran Reserva till.
Efterrätt: Chokladpannacotta
12-slaget: Champagne och de traditionella 12 vindruvorna som vi för länge sedan lärde oss i Spanien att man gör vid 12-slaget. Man tar en druva varje slag och tuggar och sväljer. Lyckas man få i sig alla 12 väntar lycka och framgång för det kommande året. :)
SKÅL!
Huvudrätt: Smördegsinbakad fläskfilé med krämig rotsaksgratäng. En Rioja Gran Reserva till.
Efterrätt: Chokladpannacotta
12-slaget: Champagne och de traditionella 12 vindruvorna som vi för länge sedan lärde oss i Spanien att man gör vid 12-slaget. Man tar en druva varje slag och tuggar och sväljer. Lyckas man få i sig alla 12 väntar lycka och framgång för det kommande året. :)
SKÅL!
Kommentarer
Postat av: Anonym
Chokladpanacottan e nammi! Den åt vi på julafton - såg exakt ut som den på bilden..
Postat av: Mia
Vilken smaskig nyårsmeny!! Den måste jag nog "härma" nån gång :)
GOTT NYTT ÅR NINA!!
Trackback